30 september, 2013

Spårsladd modell Skidarenan

Det var inte lätt att hitta en spårsladd som passar våra syften. Det mesta som finns färdigt på marknaden är utvecklat för att flytta natursnö med. Vi behöver något som jämnar ut hårda ytor och som går att transportera på barmark utan alltför stor ansträngning. Vi tillverkar en själv…

Vinkeln på skären är ställbara liksom skärdjupet – det är inte lätt att veta vad som är rätt. Vikten i grundutförande är ca: 250 kg, men vi kan lätt hänga på extravikter. För barmarkstransport monteras hissbara hjul (tänk släpkärra). Den släpas efter en John Deere XUV 855D med Camoplast T4S bandsats. Vad tror ni?

Konstruktör: Erik Nyqvist (erik@inventlab.se) & Martin Siljegård (martin@golfarenan.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter, Spårinformation