Den 2 november bjuder vi in till stor längdträff hos oss på Volkswagen Golfarena / Skidarenan tillsammans med vår samarbetspartner Intersport Stenalyckan i Halmstad. Vi lovar riktig julaftonskänsla med alla större skidtillverkare på plats, stavar, vallor, träningskläder och mycket annat. Passa på att uppdatera utrustningen inför vinterns utmaningar. Givetvis finns det kompetent personal på plats som hjälper till att hitta rätt utrustning för just dig. Vi öppnar klockan 10.00 och avslutar vid 15.00.

Martin Siljegård, VD för Volkswagen Golfarena kommer att berätta mer om satsningen kring Skidarenan. Du som vill veta mer om snötillverkning, skidspår och annat som hör därtill ska komma kl. 12.00. En rundvandring och presentation av anläggningen kommer att ske i samband med den officiella invigningen av Skidarenan.

Välkommen hem!

Läs också Längdmagasinet från Intersport (länk) >>>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter

Etiketter

, , , , , ,