4 december, 2013

Teknikutbildning

Skidarenan kommer som vi tidigare nämnt att hålla i skidskoleverksamhet för såväl nybörjare, som mer vana åkare med ambitioner att ta sig fram snabbare och effektivare i skidspåren. Jonas Buhre och Martin Siljegård är två av de som kommer att hålla i lektionsverksamheten. För att uppdatera kunskaperna och den egna färdigheten blev det ett besök hos Staffan Larsson i Mora. En lång och mycket innehållsrik måndag följdes upp med träningsvärk och uppdateringar under tisdagen. Sammanfattningsvis kan man säga att en förhållandevis god nivå slipades till ordentligt med hjälp av Staffans mycket pedagogiska och noggranna tips. Bokning av skidlektioner både individuellt och i grupp sker på Skidarenan eller med hjälp av en telefon: 035-241 19 20. Upp med blicken, släpp staven…nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter

Etiketter

, , , , ,