24 december, 2013

God Jul önskar Skidarenan

Vi på Skidarenan i Halmstad vill önska en riktigt God Jul. Undertecknad har passat på att lägga några mil under skidorna i ett vintrigt sälenlandskap och kan rapportera att de testade spåren i Tandådalen/Hundfjället får godkänt.

På hemmafronten i Halmstad ser det värre ut – ingen kyla i sikte de närmsta veckorna. Med det sagt så vill vi också föreslå de som känner att tiden för skidträningen på inför exempelvis Vasaloppet håller på att rinna iväg lite väl fort, att hänga på något skidläger längre norrut. Varför inte tillsammans med Staffan Larsson i Mora. Läs mer här: http://www.aktivsport.se

God Jul önskar Martin och övriga medarbetare på Skidarenan 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter

Etiketter

, , , ,