Vi spårar nästan varje dag beroende på väder och vind – oftast på kvällen så att spåren ska hinna frysa ihop under natten. Ibland kan det vara bra att INTE spåra om; vid snöfall tillsammans med vind, isiga spår efter varmperiod är ett par exempel då det kan vara lämpligt att låta spårmaskinen vila. Spåren kan helt enkelt bli sämre efter spårning än vad de är för tillfället.

Ett bra sätt att hålla koll på vår spårstatus är att gå in på skidspår.se och söka på Skidarenan. Under ”Spårstatusrapporter” uppdaterar vi med aktuell information. Där kan man också själv lämna en rapport efter åkpasset så att andra får information om spåret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Spårinformation

Etiketter

, , , ,