Söndagen den 2 februari 2014 var en riktigt härlig utomhusdag på vår idrottsarena. Många skidåkare och nästan lika många golfare hade hittat ut i eftermiddagssolen (några kämpade på bra i gymmet också). Förundrade blickar kastades åt båda hållen – lite skilda världar kan man säga. För oss som har förmånen att få jobba på Volkswagen Golfarena – som numera också är en Skidarena – är det givetvis oerhört roligt att se hur anläggningen verkligen lever upp. Stort tack alla trevliga och glada gäster. Bilderna ovan är tagna med 10 minuters mellanrum idag…

En av dagens gäster var lite orolig över snötillgången… Svaret: spåren är nästan 50 cm tjocka och består huvudsakligen av konstsnö med god hållbarhet. Slipper vi regnväder kommer den att hålla några veckor till även om det blir några plusgrader. Kommande vecka kommer vi dessutom att komplettera med mer snö där det är tunnare. Men håll gärna tummarna för att det inte blir alltför varmt. Spårstatus uppdateras här och på skidspår.se.

Nyspårat nu i kväll – minusgrader i natt och det blir ”räls” i morgon förmiddag….välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter

Etiketter

, , , , ,