5 februari, 2014

Välkommen till gymmet

Visserligen förväntar vi oss att ni med skidambitioner passar på att hålla er till stakning med snö under skidorna medan möjligheten finns. Idag har vi fyllt på med snö (ny vit fin konstsnö…) på delar av bansträckningen. Slipper vi regn och rusk så räknar vi med att spåren kommer att hålla bra till och med vecka 8 – sen kommer de flesta att vila sista veckan innan Vasaloppet ändå…:) Givetvis håller vi igång spåren längre än så och snötillgången tillåter.

Skulle snön mot förmodan försvinna helt gäller det att hitta en alternativ strategi för formtoppningen som tar dig till Mora i expressfart. I vårt fina gym hittar ni det mesta i träningsväg och idag kompletterade vi med en SkiErg stakmaskin…och utanför fönstret glider skidåkarna förbi, med havsutsikt. Den som kan berätta var den möjligheten finns förutom hos oss vinner en skidlektion!

Staka väl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter

Etiketter

, , , ,