7 februari, 2014

Passa på…

Vädret närmsta veckan ser verkligen inte ”skidmässigt” ut i södra Sverige. Blåsigt och regnigt – inte precis vad vi som ska åka Vasaloppet vill ha nu. Snöläget ser OK ut hos oss för tillfället, men för mycket regn ställer så klart till det på ett icke-önskvärt sätt ganska snart. Vi lovar dock att göra allt vi kan för att hålla igång spåren så länge det går. Uppdatering sker på skidspår.se och här på webben + Facebook. Ni som anmält er på intresselistan får även SMS med statusuppdateringar.

I morgon lördag ser det bra ut för den som vill lägga några mil under skidorna. I kväll (fredag) spårar vi om hela 1,7km slingan och hoppas på bra resultat inför morgondagen. Regnet ser ut att dra bort från kusten under morgontimmarna och vinden lugnar ner sig, så med lite tur kan det bli riktigt behagligt i spåren.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Spårinformation

Etiketter

, , ,