Vädret samlade ihop sig riktigt bra under dagen och bjöd faktiskt på några solglimtar. Många positiva skidåkare passade på att samla ytterligare mil i kroppen i de mjuka spåren. Bristande stavfäste kan väl sammanfatta en av upplevelserna – men å andra sidan går det säkert att se det som lite extra träning. Med tanke på att vi fick närmare 20 mm regn under natten så är vi bara nöjda med att fortfarande ha ett spår (dubbelspår i själva verket).

Vi spårar om på söndag morgon igen, så räkna med mjuka spår och lite skit här och där. Vi ser ocksåöver spåren för att få bort sådant som kan ge lite extra struktur i beläget (läs: repor) på morgonen.

Målsättningen är att hålla igång spåren minst en vecka till även om det kommer innebära lite merjobb (och inget mer regn tack…). Måndag kväll håller Halmstad OK klubbmästerskap på 800 m slingan, men det ska fortfarande finnas plats för övriga åkare. Prata med receptionen för mer information (035 2411920).

Lycka till alla ni som tränar på skidarenan och som i morgon åker olika seedningslopp under söndagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized

Etiketter

, , ,