Idag är det blixtföre i spåren – passa på att stärka självförtroendet med några varv på rekordtid! Spårstatus som vanligt på skidspår.se

Gårdagens vallakurs med Markus Jönsson blev en succé (nedan). Över 30 personer sög i sig av kunskapen och kommer betydligt bättre rustade både till Vasalopp och andra skidäventyr framledes. Tack för en bra kväll Markus!

.valla_markus
För er som inte vill/kan valla era skidor själva inför kommande lopp i Vasaloppsveckan så vill vi verkligen rekommendera Staffan Larssons vallaservice. Förutom att han har bättre kunskap än de flesta så håller han till på Mora Parken – det betyder enkelt förklarat att man slipper alla parkeringsbekymmer med mera som oundvikligen uppstår när man besöker mera centrala delar av Mora under Vasaloppsveckan. Läs mer här: http://www.aktivsport.se/default.asp?PageID=532

Kör hårt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter

Etiketter

, , , , ,