Det är många som har tränat målmedvetet hos oss på Skidarenan inför olika lopp i Vasaloppsveckan. Det skulle vara trevligt att få veta lite mer om hur det går för er – och så vi lägger till ett litet tävlingsmoment!

Den som gissar sin sluttid bäst (närmast den faktiska sluttiden) vinner ett årskort till Skidarenan för säsongen 2014-2015. Det du behöver göra är att gå in på vår Facebooksida (facebook.com/skidarenan) och skriva ditt namn, lopp, startnummer och förväntad sluttid i kommentarsfältet. Gäller de som åker Tjejvasan & Vasaloppet. Vi följer upp så fort vi hinner och lägger ut resultaten så snart de är klara.

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized

Etiketter

, , , ,