Tjejerna har nu klarat av sin ”prövning” mellan Oxberg och Mora. Enligt uppgift var det svårvallat, men i övrigt goda förhållanden för många. I vår tävling ”gissa din sluttid” har vi nu resultaten för de tjejer som genomfört tjejvasan. Närmast sin förväntade sluttid så här långt (innan Vasaloppsåkarna gjort sitt på Söndag) är Ulrika Dahlström som gick i mål 8 minuter och 56 sekunder före det hon gissat (målgång 2h 59min 4sek; förväntat 3h 8 min).

Ni som åker Vasaloppet den 2 mars har fortfarande möjlighet att anmäla er via kommentarsfältet på vår FB sida. Namn, startnummer och förväntad tid är information du behöver lämna för att vara med och tävla om ett årskort till Skidarenan säsongen 2014/2015.

Bra jobbat alla tjejer som körde Tjejvasan – hoppas det gav mersmak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter

Etiketter

, , , ,