Kerstin Fredriksson – Grattis! Kerstin skidade in under målskynket i Mora (Tjejvasan) på en sluttid av: 3h 23min 13 sek. Därmed var hon 3min 13 sek från sin gissade sluttid och vinner ett årskort till Skidarenan nästa säsong. De flesta Vasaloppsåkarna hade gissat på tider som låg ungefär 30 minuter snabbare är sluttiden – men här skyller vi på vädret snarare än träningsmängden.

För er som såg Vasaloppet på TV kan undertecknad notera att det var precis så dåliga spår som det rapporterades om. Den ”nya” starten i Berga by blev något av ett lotteri där några föll tillbaka mer än vanligt och andra helt plötsligt befann sig upp mot ett par led längre fram i fältet. Så kan det gå! Låt oss hoppas på bättre förutsättningar nästa år.

Skidarenan är nu stängd för säsongen. Totalt hade vi öppet 36 skiddagar, vilket får anses bra med tanke på vädret vi bjöds på. Nästa år hoppas vi på att kylan kommer tidigare – eller hur!

Ni som besökt oss för första gången i vinter är givetvis varmt välkomna till oss även på sommaren. Varför inte ta med vänner och bekanta på en runda äventyrsgolf? Ni behöver varken klubbor eller förkunskaper – det ena lånar ni av oss och avsaknad av det andra leder mest till glada skratt!

Bra jobbar i skidspåren och trevlig sommar. Vi ses!

// Martin Siljegård (VL 2014; 5.55.36)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Nyheter

Etiketter

, , , , ,