Efter en lång och varm sommar väcker vi liv i Skidarenan igen…och när vi gör det så är med full gas så klart!

Under sommaren har vi sett många rullskidåkare ute på vägarna och ännu fler lär det bli nu när vi börjar andas höstluft. På Skidarenan drar vi vårt strå till stacken genom att anordna en rullskidträff tillsammans med vår samarbetspartner Intersport (som bjuder på några fina erbjudanden i samband med träffen). Måndagen den 6 oktober kl. 16.00 ”rullar” vi igång och kör till mörkrets inbrott (ca:19.00). På plats finns även Marcus Jönsson från Swenor med utrustning och kunskap (Marcus tillhör sverigeeliten i rullskidåkning). Passa på att få några tekniktips inför höstens hårdkörning.

I samband med rullskidträffen kan du även passa på att träffa representanter för nystartade Halmstad Skidklubb (www.halmstadskidklubb.se). Skidarenan samarbetar med Halmstad Skidklubb och tycker att det är mycket spännande med fler vintersatsningar vårt sydliga läge till trots.

Vi slår även ett slag för Lindénarullen som ska avgöras på söndag (5/10) i Getingetrakten. Ta er ut i höstvädret och heja lite på rullskidåkarna – inte minst de som gör upp om DM-titeln i Halland. Läs mer här: https://www.facebook.com/Lindenarullen?fref=ts

Sen har vi lite andra spännande nyheter på gång också…men de spar vi till nästa uppdatering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized