Passa på att snacka- och testa rullskidor med de bästa. Måndag 6 oktober kl. 16-19 kan du träffa de som verkligen kan gummihjul och vassa stavspetsar. Det är helt enkelt bra läge att få några tips nu när det dags att sätta igång med träningen (om du inte redan gjort det…). Fredrik från Intersport finns också på plats och kommer som vanligt med några bra erbjudanden.

Givetvis kommer vi snacka snötillverkning, skidspår och de senaste planerna inför den kommande vintern på Skidarenan över en kopp kaffe. Dessutom har nystartade Halmstad Skidklubb representanter på plats – nu när du funderar på vilken klubb du ska representera.

Det finns helt enkelt en mängd skäl till att dyka upp hos oss – välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized