Vintern 2013/2014 gick till historien som en av de varmaste någonsin. ”Sämre än så här blir det knappast” – sa vi då… Men det blev det! Medeltemperaturen under januari 2014 var ca: 1,5 grader varmare än genomsnittlig temperatur för januari månad. Så här långt har januari 2015 varit ca: 4-5 grader varmare… Inte så lätt att jobba med snö på våra breddgrader när de yttre förutsättningarna inte riktigt spelar med oss. Men nästa år så…

Vi har bestämt att snöproduktionen ska ske fram till vecka 7. Har vi inget spår då, så blir det att sikta in sig på nästa säsong. Just nu ser det dock hoppfullt ut runt månadsskiftet januari-februari och snöläggarna är redo. Lite beroende på hur mycket kyla, hur länge och när vi får den, kommer vi besluta om olika spåralternativ. Det skulle onekligen vara trevligt att kunna bjuda sportlovsfirare i området på lite snö. Att ni som ska delta i Vasaloppsveckan suktar efter snö vet vi ju med all säkerhet.

Så fort vi har spår så uppdaterar vi status på vår facebooksida samt skidspår.se

Håll tummarna för kyla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized