Just nu kan vi bara spekulera…och det är ju rätt kul. Vi försöker hålla koll på vad olika förståsigpåare säger om vintervädret 2015/16 – för det finns många som tycker. Vissa mer professionella än andra. Sammantaget kan man sluta sig till att det är ganska svårt att ge en säker prognos (annat än kvällstidningarnas säkra uttalanden såklart…). Däremot verkar de flesta vara överens om att när november börjar närma sig sitt slut, så är träffsäkerheten större avseende vintern. Inte så konstigt kanske, men inte desto mindre är det roligt att följa väderutvecklingen och diskussionerna kring den. Vi hittade en sida som faktiskt resonerar ganska sansat och uppdaterar faktorer som möjligen påverkar vädersituationen runt oss varje vecka www.realityweather.net Om inte annat kan man säkert lära sig något som läsare. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade.

Om ni tror att det blir en kall vinter (som vi gör) så föreslår vi att ni passar på att införskaffa säsongskortet till skidspåret snarast – försäsongspriser gäller ju nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized