Från och med i höst kör vi gruppträningspass för dig som vill bli en starkare skidåkare i vinter – Vasapuls och Vasastyrka. Passledare Viktor Johansson  – ”Vasacoachen” – är en av Halmstads främsta längdskidåkare ger såväl tekniktips under passen samt ser till att du ger ditt yttersta. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skidåkare, tränad eller otränad så vet vi att träningen ger en bra grund inför vintern. Anmäla dig till passen i receptionen, eller på 035-2411920. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized