Kan det bli sanning av väderprognoserna så ser det onekligen positivt ut för skidåkning i början av januari. Så om alla med en vinterönskan kunde hjälpa till och hålla tummar, tår och annat som hjälper…så dundrar vi igång snökanonerna! Vi behöver -2 grader och gärna lite till för att starta snöproduktionen. Har vi -5 i två dygn så ska det räcka för att göra snö till ett kortare skidspår. Ge oss en vecka så levererar vi mer än 2 km skidspår om det går som tänkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized