17 januari, 2016

Vilken skiddag vid havet

Vi sammanfattar söndagen den 17 januari med nytt besöksrekord och många glada åkare i skidspåren. Vi har nu 1,5 km spår öppna och ”skiing by the sea” är verkligt i allra högsta grad. Tack alla gäster – inte minst för glada tillrop och uppmuntran vi får för arbetet med vårt skidspår. I förmiddags fick vi höra ”världsklass” från en duktig åkare – det värmer ska ni veta! Att spåren slits under dagen är något vi gärna lever med när det är så många som åker – omspårning sker i regel nattetid för att det ska vara bra förhållanden på morgonen igen.

Snöproduktionen betraktas nu som avslutad för säsongen och det finns en hel del att schakta ut för att vi ska kunna öppna den sista sträckan på spåret. Därefter är spårlängden totalt 2 km och det vi kommer att hålla öppet så länge vi kan.

Hittar du dig själv på bild från dagens aktiviteter?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized