10 november, 2016

Rekordtidig skidpremiär

Varför inte köra ut snön och dra spår? Ja, varför inte… Så nu har vi ett kort men trevligt skidspår. Först ut i spåren för säsongen var Acke Dahlblom. Men så bor han granne med Skidarenan och tillhör eliten i sin åldersklass också. Spåret är 125m enkel väg och följaktligen dubbelt så långt när du vänt och åkt tillbaka. Eller i Vasaloppstermer inte mer än 360 vändor…typ. Vi planerar att förlänga spåret på lördag om väderprognosen håller (typ det dubbla). Tills spåren förlängts bjuder vi på premiäråkningen för er som vill åka.

Du vet väl också att vi fram till och med söndag har tidigsäsong-rabatt på säsongskorten till Skidarenan. Fram till 15/11 kostar säsongskortet 1295:- mot ordinarie pris 1795:-. Passa gärna på i samband med ditt besök på vår längdskidmässa nu på söndag (13/11). Du som är medlem i vårt gym har givetvis tillgång till skidspåret utan extra kostnad – ett riktigt bra komboerbjudande för alla skidåkare!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized