Ni med skidambitioner har väl inte missat vår glidarresa till Sälen i vinter? Om ni har det så kommer här en påminnelse och en utökad möjlighet. Vi erbjuder nu en variant på resan där du har möjlighet att delta i skidloppet ”Sixten Jernberg Memorial Race” (http://www.sixtenmemorial.se) den 28/1. Ni sköter själv anmälan till tävlingen, men vi löser transporten (från Stöten till Lima där tävlingen går) och har erfarna åkare på plats som ser till så du kommer till rätta och kan prestera. Tävlingsavgiften (som du betalar i samband med din tävlingsanmälan) tillkommer, men i övrigt så är det samma pris för Glidarresan. Du meddelar oss när du anmäler dig till resan om du tänker köra det (till Vasaloppet) seedningsgrundande loppet.

OBS! Sista anmälningsdag till Glidarresan är 31/12! PDF – Glidarresa på längden

glidarresa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized