20 januari, 2017

Skiing by the sea…

2017-01-20
En fantastisk eftermiddag på Skidarenan – sol, lite vind och bra i spåren. Den snö vi producerade i början av veckan ligger nu i spåren och på sina ställen är det verkligen mycket snö dessutom. Vi hoppas på lite kallare kommande vecka och vem vet, med lite tur kanske tillräckligt kallt för lite mer snötillverkning? Det lär i vilket fall som helst finnas spår några veckor framöver även om det blir varmgrader ute. Regn slipper vi dock helst – eller hur!

Inför helgen ser det toppenfint ut och det blir givetvis fina spår för den som dyker upp på förmiddagen. Fram mot eftermiddagen kan det eventuellt bli lite uppkört. Vi räknar med många besökare och du som vill hyra skidor kan med fördel slå en signal till oss i förväg och se att det finns att tillgå (035 2411920).

Du vet väl att vi har elljus längs hela spåret fram till 22.00 alla dagar också!

Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized