Idag fredag har det varit magiskt hos som har skidspår vid havet. Vi tror helt ärligt att spåren aldrig har varit bättre…och vet ni vad – i morgon lördag blir det samma sak igen. Sol, ingen eller lite vind och lika fina, hårda spår.

Vad sägs – ska vi ta och slå besöksrekordet och fylla spåren? Vi är redo på alla sätt vi kan: brasan kommer brinna, bastun vara varm och vårt café är laddat med godsaker och energi. Kom ut och få lite vinterfeeling tillsammans med oss!

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized