Här har det varit lugn och ro sen förra vintern – tro inte att vi ligger på latsidan för det! Den senaste tiden har temperaturerna sakta men säkert krypit nedåt och några nätter har vi till och med skådat minusgrader på termometern. I början av kommande vecka ser det till och med ut som att vi kommer att premiärköra våra snökanoner några timmar. Vi räknar inte med att det blir några skidspår, men vi tänker försöka lagra snön till nästa köldperiod och på så sätt ge oss själva lite försprång. Tänk om det kunde finns skidspår före jul…

Vädret ja – det spås som vanligt allt från rekordkyla till mildväder inför kommande vinter. Vi håller som vanligt på rekordkylaförespråkarna! Det dök upp en intressant artikel hos SVT som förklarar vad som behöver hända för att det ska bli kallt hos oss: www.svt.se Låt oss hoppas att vi får en vädersituation som ger oss lite ihållande kyla i år!

Årskorten – vi har samma rabatterade erbjudande som förra säsongen. Se sidan ”Info, Priser & Öppet” för priserna till Skidarenan säsongen 2017/2018.

När det gäller kommunikationen kring Skidarenan så pågår en ombyggnation av webbplatsen och hemsidan – vi planerar för att den nya sidan ska vara igång runt månadsskiftet November/December. Fram till dess hänvisar vi till vår Facebooksida för all kommunikation gällande aktuell snöstatus etc.

Hoppas vi ses i spåren snart!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategori

Uncategorized